Οργάνωση και Διαχείριση Διαιτολογικού Γραφείου

Το πρόγραμμα ασχολείται με πρακτικά θέματα εκκίνησης και λειτουργίας ενός διαιτολογικού γραφείου. Ο σπουδαστής στο τέλος των σεμιναρίων είναι σε θέση να ξεκινήσει μόνος του ένα διαιτολογικό γραφείο, κάνοντας σωστές επιχειρηματικές κινήσεις, ελαχιστοποιώντας, παράλληλα, το ρίσκο του.
- Νόμοι – Μορφές επιχειρήσεων- Επιδοτήσεις
- Κριτήρια επιλογής ακινήτων- Χωροταξία και αυτοματισμοί- Επίπλωση και μηχανοργάνωση
- Μηχανήματα και εξοπλισμός – Λογισμικό
- Λογιστική Διαχείρηση: ΑΠΥ Βιβλίου Πελατών
- Έντυπα και φόρμες – Διαφήμιση και έντυπα – Προώθηση – ΜΜΕ- Αρθρογραφία
- Λειτουργία γραφείου – Σύνταξη διαιτολογίων
- Συστήματα franchise
- Πρακτική άσκηση
Εισηγητές :
Ρέππας Κυριάκος, Διαιτολόγος Διατροφολόγος, Πτυχιούχος Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Υπεύθυνος Δικτύου Γραφείου nutrimed
Μήλιος Σπύρος, Οικονομολόγος– Λογιστής Α’ Τάξης, Υπεύθυνος λογιστής σε περισσότερα από 10 διαιτολογικά γραφεία
Διάρκεια ενότητας : 32ώρες, τιμή ενότητας : 395 euro (συμπεριλ. ΦΠΑ 23%).
Για να κλείσετε θέση μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210 32 41 222 καθημερινά 11πμ- 5μμ (εκτός Σαββατοκύριακου).