ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : Με τη φρεσκάδα της θάλασσας- Επιλεγμένα Κατεψυγμένα Αλιεύματα
Ξέρατε ότι τα φρεσκοκατεψυμγένα αλιεύματα αποτελούν μια ασφαλή και οικονομική επιλογή για την κάλυψη των αναγκών μας σε ψάρια και τα θαλασσινά;
Με τη φρεσκάδα της θάλασσας
Εσείς γνωρίζετε τη θρεπτική αξία των φρεσκοκατεψυγμένων αλιευμάτων;
Πως μπορείτε άραγε να ενσωματώσετε τα φρεσκοκατεψυγμένα αλιεύματα στην καθημερινότητά σας με εύκολους και γρήγορους τρόπους;
Την απάντηση σε αυτά και ακόμη περισσότερα ερωτήματα έρχονται να σας δώσουν διαιτολόγοι του δικτύου Nutrimed μαγειρεύοντας με τη σεφ Ντίνα Νικολάου στα πλαίσια καμπάνιας ενημέρωσης για τη διατροφική αξία των φρεσκοκατεψυγμένων αλιευμάτων, μια πρωτοβουλία του Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ).
Η ενημερωτική καμπάνια του Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ- με την χρηματοδότηση της Ελλάδας και της ΕΕ στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος αλιείας 2007 -2013) για τη διατροφική αξία των φρεσκοκατεψυγμένων λαμβάνει χώρα τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη καθ’ όλη τη διάρκεια του 2013, σε μεγάλα εμπορικά κέντρα και περιλαμβάνει:
– Live event μαγειρικής από τη Σεφ Ντίνα Νικολάου, η οποία μας δείχνει τα μυστικά μαγειρικής των φρεσκοκατεψυγμένων αλιευμάτων
– Ενημέρωση από έναν διαιτολόγο του δικτύου Nutrimed για την θρεπτική αξία και την εξασφάλιση της φρεσκάδας των φρεσκοκατεψυγμένων αλιευμάτων
Το πρώτο event έχει ήδη λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη στις 22 Δεκεμβρίου 2012 με την κα Ντίνα Νικολάου και την διαιτολόγο – διατροφολόγο του διαιτολογικού γραφείου Nutrimed Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνα Καρασούλη, ενώ το δεύτερο event έλαβε χώρα το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013 στο River West, με το διαιτολόγο – διατροφολόγο Βαραγιάννη Παναγιώτη να μαγειρεύει μαζί με τη Σεφ για το κοινό.
Επόμενο Ραντεβού…
στις 9 Μαρτίου 2013, στη Θεσσαλονίκη,
Σας περιμένουμε όλους εκεί!