Κουρούπη Εύα
Η Εύα Κουρούπη γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το 1985 και είναι πτυχιούχος του τμήματος «Διατροφής και Διαιτολογίας» του ΑΤΕΙ Σητείας.
Πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου "ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ – ΠΑΝΑΝΕΙΟ", όπου συμμετείχε στην εκπαίδευση του προσωπικού για τη σωστή λειτουργία και διατήρηση του πιστοποιητικού διασφάλισης ποιότητας και ελέγχου τροφίμων (HACCP), καθώς και στο παιδο-διαβητολογικό ιατρείο του ΠΑΓΝΗ, όπου παρακολούθησε περιστατικά παιδιών με διαβήτη.
Στην πτυχιακή της εργασία, ασχολήθηκε με την καθιέρωση διατροφικών προτύπων και το μεσογειακό διατροφικό πρότυπο σε μονάδες μαζικής εστίασης στην περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης.
Έχει παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό σεμιναρίων, συνεδρίων και ημερίδων διατροφής, Σακχαρώδους Διαβήτη, Παχυσαρκίας, Εντερικής και Παρεντερικής σίτισης.