Τζόβα Ελίζα
Η Ελίζα Τζόβα κατάγεται από τα Ιωάννινα. Είναι Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας & Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Η συνεργασία της με τη Nutrimed ξεκίνησε το 2009 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, ενώ διατηρεί δικό της γραφείο Nutrimed στο Χολαργό.
Κατά την εκπόνηση της πτυχιακής της μελέτης ασχολήθηκε εκτενώς με τη σχέση της διατροφής με την καρδιαγγειακή νόσο, καθώς και με τις αντιλήψεις του γενικού πληθυσμού για τους παράγοντες κινδύνου για τα καρδιαγγειακά νοσήματα.
Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων- Διατροφολόγων και έχει παρακολουθήσει πλήθος συνεδρίων, σεμιναρίων και ημερίδων Διατροφής – Διαιτολογίας, Παχυσαρκίας και Αθηροσκλήρωσης. Τέλος, αρθρογραφεί τακτικά στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για θέματα που αφορούν την υγεία και τη διατροφή.