Κέβιν Μιραλάς… ΣΚΟΡΕΡ ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Ο σκόρερ του χθεσινού ματς… αποκαλύπτει τα διατροφικά του μυστικά!
Ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα φέτος και ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες της ομάδας του Πειραιά για δεύτερη χρονιά μιλάει για τις συνήθειες του, απαντάει για τις διαφορές της Ελληνικής και της Βελγικής κουζίνας και αποκαλύπτει την διατροφική του ταυτότητα στον Παντελή Αντωνίου.
1) Ποιο ήταν το φαγητό που δεν ήθελες να φας με τίποτα μικρός;
Kevin Mirallas: Τα αντίδια/ραδίκια (chicon, παραδοσιακό Βελγικό πιάτο)
2) Ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Ποιο φαγητό θα μαγείρευες στο πρώτο ραντεβού;
Kevin Mirallas: Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω να μαγειρεύω καλά. Δεν το έχω κάνει ποτέ. Αν έπρεπε να το κάνω θα έφτιαχνα μία ιταλική μακαρονάδα.
3) Με ποιο ελληνικό γλυκό θα άλλαζες μια βέλγικη σοκολάτα;
Kevin Mirallas: Τους λουκουμάδες
4) Ποιο ελληνικό φαγητό θα έπαιρνες μαζί σου στο Βέλγιο;
Kevin Mirallas: Το παστίτσιο
5) Ποιο είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της ελληνικής κουζίνας και ποιο το μεγαλύτερο μειονέκτημα;
Kevin Mirallas: Μειονέκτημα θεωρώ το ότι όλα μαγειρεύονται πολύ βαριά και πλεονέκτημα τις πλούσιες μερίδες.
6) Ποιο φαγητό σου έχει λείψει από την πατρίδα σου;
Kevin Mirallas: Τα μύδια με τις τηγανητές πατάτες.
7) Το πρωί τρώω…;
Kevin Mirallas: Δημητριακά
8) Από το ψυγείο μου δεν λείπει ποτέ…
Kevin Mirallas: Το γάλα
9) «Σπεσιαλιτέ μου είναι…»
Kevin Mirallas: Τα αυγά
10) Ποια ήταν η τελευταία διατροφική σου παρασπονδία;
Kevin Mirallas: (χωρίς καμία διάθεση διαφήμισης) έφαγα πριν πολύ καιρό μία Kinder Bueno.
Θερμές ευχαριστίες στην κα Ευγενία Λαγού που μεσολάβησε για την συνέντευξη και στο γραφείο τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός