Φασολάκια με Σουσάμι
Μια χορτοφαγική και όχι μόνο συνταγή….
Φασολάκια με Σουσάμι
από το βιβλίο: Συνταγές για Σώμα & Πνεύμα
Συγγραφέας: Καρασούλη Κωνσταντίνα,
Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
Nutrimed Θεσσαλονίκης
Υλικά:
Φασολάκια φρέσκα, ελαφρώς βρασμένα σε νερό και σουρωμένα
Κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
Καβουρδισμένο σουσάμι
Ελαιόλαδο
Σουσαμόλαδο
1 κομμάτι τζίντζερ
Λιωμένο σκόρδο
Λίγο ξύδι μπαλσάμικο
Μουστάρδα
Εκτέλεση:
Τσιγαρίζουμε ελαφρά τα υλικά σε λίγο λάδι, στο οποίο έχουμε ρίξει μέσα λίγο σουσαμόλαδο, ένα κομμάτι τζίντζερ τριμμένο στον τρίφτη και λιωμένο σκόρδο.
Προσθέτουμε (προαιρετικά) στο τέλος λίγο μπαλσάμικο ανακατεμένο με μουστάρδα.
Διαβάσετε περισσότερα για τα Μυστικά της Χρτοφαγίας… στο βιβλίο Συνταγές για Σώμα & Πνεύμα, εκδόσεις Αρχέτυπο, 2011.