Μπαβαρουάζ Κεράσι
Η πιο Sweet and Βalance συνταγή του καλοκαιριού
• 1/2 Κονσέρβα ανανά σε φυσικό χυμό μικρό μέγεθος (280γραμ)
• 300 γραμ γιαούρτι. 2% λιπαρά
• 1 κουτί Sweet and Balance ΦΡΟΥΙ ΖΕΛΕ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΚΕΡΑΣΙ
• Μερίδες ανά γλύκισμα: 8
• Βάρος μερίδας: 100 γραμμάρια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
• Κόβετε στη μέση 5 ροδέλες ανανά και τα στρώνετε στη βάση μιας μικρής στρογγυλής φόρμας.
• Διαλύετε το περιεχόμενο ενός φακέλου Sweet and Balance ΦΡΟΥΙ ΖΕΛΕ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΚΕΡΑΣΙ σε 200 ml νερό (1 φλιτζ. τσαγιού) και 100 ml (½ φλιτζ. τσαγιού) χυμό ανανά από την κονσέρβα και ανακατεύετε μέχρι να διαλυθεί καλά.
• Ρίχνετε πάνω στα κομμάτια ανανά που έχετε στρώσει στη βάση της φόρμας λίγο ζελέ μέχρι να καλυφθούν. Βάζετε στο ψυγείο να πήξει.
• Μόλις κρυώσει το υπόλοιπο ζελέ ανακατεύετε με το γιαούρτι χρησιμοποιώντας ένα σύρμα, μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιογενές.
• Βάζετε το μίγμα πάνω από τη βάση ζελέ ανανά και βάζετε το γλύκισμα ξανά στο ψυγείο μέχρι να πήξει.
• Για να ξεφορμάρετε το γλύκισμα βουτάτε τη φόρμα για λίγα δευτερόλεπτα σε ζεστό νερό και το αναποδογυρίζετε.
Θρεπτική Αξία
• ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ: ½ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΑΜΥΛΟΥ ΚΑΙ ½ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΑΠΑΧΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ
ΠΗΓΗ: www.sweetandbalance.gr