Muffins σοκολάτας
Μια γλυκιά και εύκολη συνταγή
Μερίδες ανά γλύκισμα: 13
Βάρος μερίδας: 57γρ
• 1 κουτί Sweet & Balance ΜΙΓΜΑ ΓΙΑ ΚΕΙΚ
• 150 γραμ. (1 ½ πλάκα) Sweet & Balance ΣΟΚΟΛΑΤΑ
• 90 γραμ. ( 4 κουτ. σούπας) μαργαρίνη
• Τρίμμα από 1 Πορτοκάλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Παρασκευάζετε το Sweet & Balance ΜΙΓΜΑ ΓΙΑ ΚΕΙΚ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού χρησιμοποιώντας αντί για ελαιόλαδο μαργαρίνη και προσθέτοντας το τρίμμα πορτοκαλιού μαζί με το νερό.
Λιώνετε τα 100γρ. (1 πλάκα) Sweet & Balance ΣΟΚΟΛΑΤΑ σε μπεν – μαρί και κόβετε ή τρίβετε τα υπόλοιπα 50γρ.( ½ πλάκα) σε μικρά κομμάτια.
Προσθέτετε τη λιωμένη σοκολάτα και τα κομματάκια σοκολάτας στη ζύμη του κέικ χτυπάτε για 1 λεπτό ακόμα στο μίξερ.
Μοιράζετε τη ζύμη σε 13 βουτυρωμένα ατομικά φορμάκια και ψήνετε για 30 λεπτά περίπου.
ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ: 1 ισοδύναμο αμύλου, ½ ισοδύναμο φρούτου, 1 ½ ισοδύναμα λίπους
ΠΗΓΗ: www.sweetandbalance.gr