Σοκολατάκια με αμύγδαλο
Λιώνετε τη μια Σοκολάτα Sweet & Balance σε μπεν- μαρί. Προσθέτετε την τριμμένη Φρυγανιά, τη μαργαρίνη, το Κονιάκ και το Γαρύφαλλο με την Κανέλα και ανακατεύετε μέχρι να αναμιχθούν καλά τα υλικά.
• 2 ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ SWEET & BALANCE ΜΕ STEVIA
• 50 γραμ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) Φρυγανιά τριμμένη
• 25 γραμ. (1 κουτ. σούπας) Μαργαρίνη
• 2 κουτ. σούπας Κονιάκ
• 50 γραμ. ( 4-5 κουτ σούπας) Αμύγδαλο Κροκάν
• Λίγο Κανέλα και Γαρύφαλλο σε σκόνη (προαιρετικά)
Εκτέλεση :
Λιώνετε τη μια Σοκολάτα Sweet & Balance σε μπεν- μαρί. Προσθέτετε την τριμμένη Φρυγανιά, τη μαργαρίνη, το Κονιάκ και το Γαρύφαλλο με την Κανέλα και ανακατεύετε μέχρι να αναμιχθούν καλά τα υλικά. Βάζετε το μίγμα για λίγο στο ψυγείο και στη συνέχεια πλάθετε 20 σοκολατάκια στο σχήμα που επιθυμείτε. Λιώνετε τη δεύτερη Σοκολάτα Sweet & Balance σε μπεν- μαρί και καλύπτετε τα σοκολατάκια βυθίζοντάς τα ένα-ένα στη λιωμένη σοκολάτα. Πασπαλίζετε με το Αμύγδαλο και βάζετε στο ψυγείο να παγώσουν.
· Τεμάχια: 20
· Βάρος μερίδας: 17ΓΡΑΜ
· ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ: 1/2 ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΑΜΥΛΟΥ ΚΑΙ 1 ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΛΙΠΟΥΣ
Πηγή: www.sweetandbalance.gr