ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Και ελληνικός και.. παγωμένος!
Ο Λουμίδης Παπαγάλος, ο ειδικός του ελληνικού καφέ μοιράζεται με τους πραγματικούς λάτρεις του καφέ, μια εναλλακτική
Ακολουθώντας τα παρακάτω 5 απλά βήματα, ο Λουμίδης Παπαγάλος σας προσκαλεί σε μια …παγωμένη απόλαυση!
1. Ετοιμάζουμε έναν διπλό ελληνικό
2. Τον αφήνουμε στο ψυγείο για 5 λεπτά
3. Αφού παγώσει περνάμε τον καφέ από το φίλτρο του γαλλικού και σερβίρουμε σε 2 χαμηλά ποτήρια
4. Ετοιμάζουμε αφρόγαλα και το προσθέτουμε στον καφέ
5. Προσθέτουμε το καλαμάκι και η παγωμένη απόλαυση ξεκινά
Ψηθείτε τώρα και εσείς για ένα παγωμένο ελληνικό με τη διαχρονική υπογραφή του Λουμίδης Παπαγάλος για να συντροφεύσει όλες τις ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές με τη παρέα σας!